Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Diensten

Je kan bij mij terecht voor allerhande vertalingen (Frans/Engels/Duits/Italiaans) en voor correctie- of redactiewerk. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik intussen wat belangrijk is voor de klant en kan ik je een dienst op maat aanbieden.

Heb je een vertaling nodig van of naar een andere taal (bijvoorbeeld náár het Frans), dan kan je ook bij mij terecht: via mijn netwerk van betrouwbare collega’s probeer ik ook dan voor jou een oplossing te vinden.


 

Goed om weten!

 

Ik ben van nature een probleemoplosser (ik zie geen problemen, enkel oplossingen!), dus je kan op mij rekenen om samen tot het beste resultaat te komen. Respect en transparantie zijn waarden die ik enorm belangrijk vind. Overleg is dan ook de sleutel tot een goede afloop, waarbij zowel de klant als ikzelf tevreden zijn met het geleverde resultaat. Ik ben ook graag duidelijk in wat je van mij kan verwachten, en wat dat jouw gaat kosten. Je kan dus vrijblijvend een offerte aanvragen die ik met veel zorg voor jouw specifieke opdracht uitwerk. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en komen er achteraf geen verrassingen.

 

Flexibiliteit is belangrijk in elke sector, en dat geldt des te meer voor vertaalwerk. Vaak is de vertaling de laatste schakel in het proces, wat maakt dat er soms snel moet gewerkt worden om deadlines alsnog te kunnen halen. Clara Lingua is een fulltime activiteit, waardoor ik kort op de bal kan spelen. Deadlines op de agenda geven mij energie, en daar doe jij alleen maar voordeel mee.

Natuurlijk, voorkomen is nog altijd beter dan genezen, denk er dus tijdig aan om een vertaler in te schakelen voor je project!